Salgsbetingelser

Salgsbetingelser:
 
Billederne, det være sig collage/akrylmaleri, akrylmaleri eller andet materiale udbydes af 
Helle Pollas, Tureby Allé 29 A, 2650 Hvidovre, CVR nr. 27593534.
Kan kontaktes på hellepollas@gmail.com
 
Betingelserne for køb uddybes i det følgende. Det er min ret at kunne ændre i betingelserne.
 
 
Hvis du ønsker at købe et maleri eller flere:
 
Hvis du ønsker at købe et eller flere af malerier fra hjemmesiden her, sender du mig en mail hellepollas@gmail.com  og oplyser titel på det ønskede og gerne varenummer samt dine kontakt oplysninger:
navn, adresse, telefonnummer, mailadressse.
 
Jeg vil herefter kontakte dig for nærmere aftale, mhp evt fremvisning, inden det endelige salg foregår.
 
Når du har accepteret salgsbetingelserne og overført betalingen, vil du modtage en mail med faktura og produktet afsendes.
 
 
Priser og Betaling:
 
Alle priser, der er oplyst er i danske kroner og inklusiv moms, med mindre andet er opgivet.
 
Priserne, der er opgivet er eks. emballage og forsendelsesomkostninger. Priserne for dette oplyses inden salget via mail.
  
Du har ved afhenting af det købte mulighed for at betale kontant. det er ikke i øjeblikket i muligt at anvende betalingskort direkte.
 
Ellers
 
ved bank overførsel til:
 
Danske Bank
 
Reg. nr: 3361
 
Kontonr.: 3361 118154
 
IBAN kontonr.: DK93330003361118154
 
SWIFT-adresse/BIC: DABADKKK
 
Produktet afsendes, så snart betalingen er registreret, med mindre vi har aftale andet.
 
 
Mulighed for rabat:
 
Prutte om prisen? tænker du sådan...? Desværre kan du ikke på den måde lave en "god handel" med mig. De priser, der er sat, er faste.
 
Til gengæld har jeg bestræbt mig på, at holde priserne så langt nede, som mine omkostninger tillader det.
 
Dog kan du alligevel opnå rabat, hvis du:
  • køber 3 malerier eller flere ad gangen få 10% på den samlede købspris ( gælder kun den fastsatte pris og ikke på evt. udsalg eller andre tilbudspriser)

 

  • køber 4 malerier eller flere ad gangen få 15% på den samlede købspris ( gælder kun den fastsatte pris og ikke på evt. udsalg eller andre tilbudspriser)

 

  • arrangerer forskellige aktiviteter til velgørenhed. Der er jeg villig til at dononere en del af salgsprisen til formålet.

 

  • er heldig og dit foretrukne maleri er på udsalg .-)

 

Vedrørende ART MONEY:
 
Jeg tager imod Art money optil 50% af salgsprisen - dette kræver blot, at det valgte billede overstiger en salgspris på 400 kr.
 
Det er indtil videre IKKE muligt at opnå den ovenstående rabat ved køb af artmony.  Til gengæld koster de kun 200 kr. stykket ekslusiv emballage og forsendelse.
 
Men jeg arbejder på, at tilbyde dig et godt tilbud :-)

Fremvisning:

 
Hvis du ønsker, at se maleriet inden du beslutter dig, kan du maile til mig på hellepollas@gmail.com og oplyse dit telefonnummer samt mailadresse, så vil jeg kontakte dig for nærmere aftale.
 
 
Spørgsmål/ kontakt:
 
Hvis du har spørgsmål omkring det købte produkt eller omkring forsendelse, fremvisning, afhentning eller andet der vedrører vores aftaler, vil jeg sætte pris på, at du udelukkende kontakter mig via mail: hellepollas@gmail.com
 
 
Forsendelse/Levering af malerier:
 
 
Forsendelserne sendes med Postdanmark og følger deres til en hver tid gældende priser og regler for formater samt deres forsendelses responstid.
 
Du er velkommen til selv at afhente maleriet, efter aftale med mig.
 
Ind i mellem kan det ønskede på produkt være udstillet og kan derfor først leveres, når udstillingen slutter. Dette vil dog altid oplyses via mail, når du bestiller.
 
 
Fortrydelsesret:
 
Du har 14 dages fortrydelsesret med mindre vi har aftalt noget andet.
 
 
Rettigheder/ kopiering:
 
Du vil kunne opleve på denne hjemmeside, at du måske har set tilsvarende billeder andets steds. Det er fordi,at jeg ind i mellem vælger, at sætte de malerier, som jeg har lært at lave hos Christiana Christiansen fra kreativ akrylmaling, til salg.
Det er billeder, som jeg og de andre kursister har købt rettighederne til at male, og som vi har tilladelse til at gøre.
 
De malerier, jeg har malet, har jeg selv alle rettighederne til og det er ikke lovligt, at kopiere andres værker, med det formål at sælge disse. 
Jeg bestræber mig på, at male/ lave så individuelle og unikke billeder som muligt, så den, der køber billedet får sit helt eget personlige billede og sin helt egen personlige oplevelse. 
Jeg vil derfor være ked af, at du (forsøger) at kopiere disse.
Det er dog helt ok, at lade sig inspirere til selv at kaste sig i legen med farverne, men direkte kopiering er ikke ok!
 
Hvis du ønsker at anvende nogle af mine malerier til fx forskellige kommercielle formål o.lign, er du velkommen til at skrive til mig for en evt. aftale.
 
 
Du har mulighed for at trække dine kunst køb fra i skat:
 
Virksomheder kan bruge vægkunst, som fx malerier til at understøtte visioner og missioner samt anvende maleriet til at få symboliseret værdigrundlaget direkte på væggen så at sige.
 
Derudover kan et maleri være med til at skabe en ønsket atsmosfære samt danne grundlag for samtale blandt både medarbejdere og kunder på anden vis end vanligt.
 
Hvis du har en virksomhed, har du mulighed for at afskrive maleriets værdi efter gældende skatteregler. (meget lig reglerne for afskrivning om driftsmidler)
 
læs mere om fordelene på:
 
 
Skattereglerne giver vores erhvervsliv mulighed for at bruge kunst direkte i virksomhedens dagligdag - en mulighed som kan skabe glæde for alle.
 
 
HÅBER AT DU BLIVER VIRKELIG GLAD FOR DIT BILLEDE, OG AT DET VIL VÆRE MED TIL AT BERIGE DIT LIV, PÅ DEN MÅDE SOM DU ØNSKER!
 
Helle Pollas | CVR: 27593534 | Tureby Allé 29a, 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 26280428 | hellepollas@gmail.com