Præsentation af mig

 

Jeg har gennem flere perioder af mit liv malet billeder.

Har altid været optaget af farvernes leg med hinanden og de muligheder, der ligger i, at man blot lader fantasien forene sig med de farver man nu har ved hånden - og har altid været meget optaget af formernes leg med farverne eller måske er det omvendt.

Tit er jeg startet med at male et eller andet motiv for så at opdage mange timer senere, at det blev til noget helt helt andet.

Inspirationen kommer mange steder fra: steder jeg har været, naturen, samtaler, sjove reklamer, ja, alt hvad der blot "popper" op.

Jeg er af natur meget glad og positiv – det smitter selvfølgelig af på mine billeder som ”vælter” rundt i alskens farver og former.

Timer bare flyver af sted uden jeg opdager det, når jeg maler og jeg har det pragtfuldt under selve processen, hvor tanker, følelser ja alt blander sig med farverne og formernes leg på lærredet.

2012 blev året hvor jeg har besluttede mig for at sælge mine malerier. Det blev også året, hvor jeg begyndte at uddanne mig inden for akrylmaleriets utallige muligheder.

Jeg er tilmeldt Christina Christiansens grunduddannelse samt overbygningen "huse" hos Kreativ Akrylmaling.

 

Helle Pollas | CVR: 27593534 | Tureby Allé 29a, 2650 Hvidovre  | Tlf.: +45 26280428 | hellepollas@gmail.com